Pentadbiran Sekolah

Berita Baik untuk Para Guru!

Inginkan pembaharuan dan memperkasa ko-kurikulum sekolah anda? Ingin dapatkan bantuan kejurulatihan profesional dalam latihan futsal, memanah, dan bola sepak? Ingin dapatkan modul untuk program komuniti dan motivasi?

BTOP Academy merupakan solusi anda! Bermula dari 2021, BTOP akan meluaskan inisiatif kami ke seluruh Malaysia. Program BTOP bermula dari Bachok, Kelantan dan mendapat sambutan yang hangat serta memberikan impak yang memberangsangkan terhadap komuniti setempat. Hal ini sekali gus mendorong kami untuk melebarkan sayap kami ke seluruh Malaysia.

Tunggu apa lagi? Hubungi kami sekarang.

Hubungi Kami

Murid mula fokus kerana mereka mendapat pengalaman dari aktiviti memanah. Semasa berada dalam bilik darjah, murid telah mula memberi perhatian. Dan paling ketara bila keputusan akhir tahun, mereka yang terlibat semakin meningkat, dan ini memberi suatu petanda yang baik bahawa program ini telah membantu murid dalam mengekalkan fokus dalam pembelajaran harian.

Mr. Che Sazali Bin Che Ibrahim
Benefisiari, Guru Besar SK Mentuan

VIP2017 – BTOP Sports Academy (Impact Project 7)

BTOP Academy telah mengendali "Impact Project 7" dalam program "VIP Fellowship Programme 2017", sebuah inisiatif National Blue Ocean Strategy (NBOS) dan Unit Strategi Nasional (NSU) Kementerian Kewangan Malaysia.

Tontoni video ini untuk mengetahui program tersebut lebih lanjut.

ms_MYMalay